Fashion Textil spray

Was eerst uw kledingstuk/textiel als het nog nieuw is. Gebruik geen wasverzachter. Om doordrukken van verf te voorkomen kunt u karton of plastic tussen de lagen stof leggen.

De spray goed schudden voor gebruik. Spray altijd een proefstukje voordat u aan uw werkstuk begint. Dit om te ontdekken hoe de spray reageert.Als u een lichte nevel wilt drukt u het pompje heel snel naar beneden, voor de beste dekking drukt u langzaam.

Laat na het sprayen de verf minimaal 4 uur drogen. Wanneer u meerdere kleuren aan wilt brengen is een drogingstijd ook aan te raden om te voorkomen dat de kleuren onderling zullen mengen.

Wanneer u tevreden bent over uw ontwerp en de drogingstijd is verstreken, strijkt u (zonder stoom) uw kledingstuk/textiel aan de achterzijde voor ongeveer 5 minuten. Eventueel kunt u uw werkstuk ook laten drogen in de oven, 8 minuten op 150 graden.

Na 72 uur drogen kan het kledingstuk binnenste buiten tot 40 graden gewassen worden.

VERWERKEN: rechtstreeks uit de sprayfles                                                                                                                       DROGING: 50-60 min.                                                                                                                            REINIGEN: water                                                                                                                                                        INHOUD: 100 ml

 

Medium Textil
 
Meng een verf op waterbasis in gelijke delen (1:1) met Medium Textil en creŽer heel eenvoudig uw eigen textielverf in elke gewenste kleur. Was eerst uw kledingstuk/textiel als het nog nieuw is. Gebruik geen wasverzachter. Om doordrukken van verf te voorkomen kunt u karton of plastic tussen de lagen stof leggen. Wanneer u tevreden bent over uw ontwerp en de drogingstijd is verstreken, strijkt u (zonder stoom) uw kledingstuk/textiel aan de achterzijde voor ongeveer 5 minuten. Eventueel kunt u uw werkstuk ook laten drogen in de oven, 8 minuten op 150 graden.                                                                                                                                                                         
                                                                                                                                                                                                     
Medium Textil kunt u ook gebruiken als beschermlaag na het gebruik van de Transfer Marker, of als primerlaag op poreuze ondergronden.                                                                                                                                                                                               
 
VERWERKEN: penseel, kwast, roller                                                                                                                                     DROGING: 50-60 min.                                                                                                                                                  REINIGEN: water                                                                                                                                                        INHOUD: 75 ml / 175 ml 
 
Afbeelding invoegen